2014
04/18
Хөтөч
Будааны гурилтай шөл
2013 оны 11 сарын 08
Хулууны жигнэмэг
2013 оны 11 сарын 07
Туулайн дүрстэй кекс
2013 оны 11 сарын 06
Зууханд шарсан өндөг
2013 оны 11 сарын 05
Ашигтай хүнс
2013 оны 11 сарын 05
Хачиртай пицца
2013 оны 11 сарын 04
Будаатай бөмбөлөг
2013 оны 11 сарын 01
Амтат шарсан төмс
2013 оны 10 сарын 31
Шар буурцаг
2013 оны 10 сарын 31
Хачиртай талх
2013 оны 10 сарын 30
Өндөгний ороомог
2013 оны 10 сарын 29
Далайн байцааны шөл
2013 оны 10 сарын 29
Булгоги
2013 оны 10 сарын 28
Дунтай зууш
2013 оны 10 сарын 25
Баярын ширээ
2013 оны 10 сарын 24
Тагтуритан
2013 оны 01 сарын 16
Хүрэн манжин
2013 оны 01 сарын 12
Зөгийн балыг хэрэглэх нь.
2013 оны 08 сарын 06
Мөөг
2013 оны 01 сарын 12
Өөх тосны хэрэглээ
2013 оны 07 сарын 30
Улаан байцаа
2013 оны 01 сарын 12
Чихэрлэг нарийн боов
2013 оны 07 сарын 18
Амтат шорлог
2013 оны 06 сарын 20
Загас шарах
2013 оны 01 сарын 16
Эрт ургацын байцаа
2013 оны 01 сарын 12
Сүүний гайхамшиг
2013 оны 07 сарын 23
Хүүхдийн будаатай кекс
2013 оны 10 сарын 18
Өргөст хэмхний салат
2013 оны 07 сарын 05
Тахианы мах, будаатай шөл
2013 оны 02 сарын 25
Тагтуритан
2013 оны 01 сарын 16
Зөгийн балыг хэрэглэх нь.
2013 оны 08 сарын 06
Өөх тосны хэрэглээ
2013 оны 07 сарын 30
Хүрэн манжин
2013 оны 01 сарын 12
Улаан байцаа
2013 оны 01 сарын 12
Мөөг
2013 оны 01 сарын 12
Эрт ургацын байцаа
2013 оны 01 сарын 12
Алим, шанцтай цай
2013 оны 03 сарын 31
Шар манжин
2013 оны 01 сарын 12
Сонгино
2013 оны 01 сарын 12
Тахианы мах, будаатай шөл
2013 оны 02 сарын 25
Хурган гуа
2013 оны 04 сарын 28
Догбуги хийх арга
2013 оны 09 сарын 18
Дунтай зууш
2013 оны 10 сарын 25
Санал асуулга
Та ямар хоолны талаар илүү их мэдээлэл авахыг хүсэж байна вэ
Монгол хоол
Солонгос хоол
Орос хоол
Хятад хоол
Европ хоол
Япон хоол
• Хүйтэн сүмс
Пиццаны улаан лоолийн сүмсийг хэрхэн бэлдэх вэ?
2013 оны 10 сарын 16

Энэ сүмсний ачаар таны пицца давтагдашгүй өвөрмөц итали амт, арааны шүлс асгаруулам сайхан амттай болох болно. Дор дурдсан орц хоёр стандарт пиццанд хүрэлцэх юм. Түүнчлэн пиццанаас гадна гүнжидийн тостой шаржигнуур талхтай гайхалтай зохицно.
Орц:
Базилик – 1 багц
Сармис – 3 хумс
Чидун жимсний тос – 7 хоолны халбага
Давс – 2 чимх
Нунтаг хар перец – 1 чимх
Улаан лооль – 10 ширхэг

 

«Хийх аргачилал»:

 

Ерөнхийдөө орох орц маань нэг иймэрхүү нэг их олон зүйл орохгүй.

 

Улаан лоолио том нүхтэй үрүүлээр үрнэ эсвэл бэлэн лаазалсан улаан лооль ашигласан ч болно.

 

Сармисаа хальслаад хэрчинэ. Базиликээ угаагаад гараараа жижиглэнэ. Ийм хэмжээтэй байхад болно.

 

Хайруулын тавгаа гал дээр тавиад чидун жимсний тос, сармисаа хийнэ.

 

Таван секундын дараа базиликээ нэмээд, зөөлөн гал дээр 1-2 минут битүү жигнэнэ.

 

Улаан лоолио хийгээд мөн бага зэрэг битүү жигнэнэ. Давс, перецээ нэмээд мөн хэдэн минут байлгана.

 

Дараа нь сүмсээ шүүлтүүрээр шүүнэ.

 

Дахин 5-10 минут хайруулын тавганд зөөлөн гал дээр байлгаж, өтгөрүүлнэ.

 

Ингээд улаан лоолийн сүмс бэлэн боллоо. Тагтай саванд хийгээд хөргөгчинд 7 хоног байлгаж болно.

Хэрэглэгчдийн оруулсан сэтгэгдэлд манай сайт хариуцлага хvлээхгvй болохыг анхаарна уу.
Одоогоор энэ мэдээнд сэтгэгдэл ороогүй байна та оруулбал анхных нь болно
Дээшлэх